GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απόλυτη φρίκη: Αφγανός πρόσφυγας βίασε το 11 μηνών παιδί του

Με τρεις κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμπεται την ερχόμενη Τρίτη στην ανακρίτρια Χίου ο Αφγανός πατέρας που φέρ...


Με τρεις κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμπεται την ερχόμενη Τρίτη στην ανακρίτρια Χίου ο Αφγανός πατέρας που φέρεται να βίασε το 11 μηνών παιδί του όταν που απουσίαζε η μητέρα του.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου του καταλόγισε τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου. Όπως αναφέρει το politischios.gr, ο Αφγανός είχε και στο παρελθόν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά προς τα οικεία του πρόσωπα, χωρίς όμως η σύζυγός του να τον καταγγείλει.

Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς οι αρχές αποφάσισαν να χωρίσουν την οικογένεια. Ο πατέρας παρέμεινε στη ΒΙ.ΑΛ. και η μητέρα μαζί με το 11 μηνών βρέφος διαμάνουν σε διαμέρισμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, στο κέντρο της πόλης.

Ωστόσο, όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, η μητέρα του βρέφους πριν από 5 ημέρες δέχτηκε τον σύζυγό της στο διαμέρισμα. Το απόγευμα της Πέμπτης, κι ενώ η ίδια απουσίαζε από το σπίτι, ο Αφγανός βρήκε την ευκαιρία και βίασε το παιδί του.

Το πρωί της Παρασκευής το παιδί μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο της Χίου για ιατροδικαστική εξέταση, όπου αναγνωρίστηκαν σημάδια βιασμού στο σώμα του. Πλέον απομένει να ληφθεί και γενετικό υλικό για την πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση