GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δημοκρατική Ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του 11χρονου από το Αφγανιστάν

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την ρατσιστική επίθεση στο σπίτι του 11χρονου πρόσφυγα Αμίρ εξέδωσε η Δημοκρατική Ευθύνη: "Πρ...


Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την ρατσιστική επίθεση στο σπίτι του 11χρονου πρόσφυγα Αμίρ εξέδωσε η Δημοκρατική Ευθύνη:
"Πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη κατά την ποινική νομοθεσία οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης με πέτρες στο σπίτι της οικογένειας του πρόσφυγα μαθητή που άθελά του ενεπλάκη σε άλλη μια ιστορία νεοελληνικής διοικητικής, γραφειοκρατικής και μικροπολιτικής παράνοιας.
Αυτό που θλίβει περαιτέρω είναι η εικόνα μιας πολιτείας και μιας διοίκησης μπάχαλο που δεν μπορεί να εφαρμόσει τίποτα, είτε σωστό είτε λάθος, και όπου ο καθένας που βρίσκεται σε μια υπεύθυνη δημόσια θέση κάνει ότι του κατέβει.
Με μια διοίκηση ξεχαρβαλωμένη από την κομματοκρατία, υποταγμένη σε μικροπολιτικά παιχνίδια επικαιρότητας, απαξιωμένη από την έλλειψη σοβαρότητας και με περίσσευμα αυθαιρεσίας και προχειρότητας, σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται από το παραμικρό και η κοινωνική ειρήνη διασαλεύεται ακόμα κι εκεί όπου δεν υφίσταται καμία αφορμή, κανένας λόγος.
Είναι ανάγκη η κοινωνία και η δημόσια διοίκηση να αναταχθούν πάνω σε στέρεες βάσεις με σοβαρότητα, ήθος και Παιδεία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι δράστες της επίθεσης, αυτόκλητοι υπερασπιστές του άφησαν ανορθόγραφα μηνύματα", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση