GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές είναι οι 14 από τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο - Οι πιθανοί αντίπαλοι των «μεγάλων»

Γνωστές έχουν γίνει οι 14 από τις 16 ομάδες που θα βρίσκονται στην κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την Δευτέρα (4/12), μ...


Γνωστές έχουν γίνει οι 14 από τις 16 ομάδες που θα βρίσκονται στην κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την Δευτέρα (4/12), με τις δύο θέσεις που απομένουν να διεκδικούνται από Λεβαδειακό, Απόλλωνα Πόντου (2ος όμιλος) και Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό, Εργοτέλη (6ος όμιλος).

Παράλληλα, έχουν «κλειδώσει» επτά από τις οκτώ πρώτες θέσεις και μένει να γίνει γνωστό ποιος σύλλογος θα τερματίσει στην κορυφή του 7ου ομίλου, εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτή τη στιγμή πρώτος με 5 βαθμούς, αλλά ο Πανιώνιος (4) θα τον προσπεράσει αν νικήσει τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των 8 ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν μπορούν να «συναντηθούν» στην επόμενη φάση: ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα ή Πανιώνιος, Παναθηναϊκός.

Οι πέντε «σίγουροι» δεύτεροι και οι... εκκρεμότητες: Πλατανιάς, Λεβαδειακός ή Απόλλων Πόντου, Λαμία, Τρίκαλα, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός ή Πανσερραϊκός ή Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα ή Πανιώνιος, Λάρισα.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση