GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Ανήλικοι βίαζαν 14χρονο ημιπληγικό με νοητική υστέρηση

Την απόλυτη φρίκη ζούσε δύο και τρεις φορές κάθε εβδομάδα, επί δύο ολόκληρους μήνες, ένας 14χρονος ημιπληγικός με νοητική υστέρηση στα χ...


Την απόλυτη φρίκη ζούσε δύο και τρεις φορές κάθε εβδομάδα, επί δύο ολόκληρους μήνες, ένας 14χρονος ημιπληγικός με νοητική υστέρηση στα χέρια τριών ανήλικων γειτόνων του σε εργατική πολυκατοικία της Αθήνα, όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", οι τρεις δράστες, οι δύο 15 ετών και ο τρίτος 13 ετών, κατηγορούνται ότι τον εξανάγκαζαν να τους ακολουθεί μέχρι την αποθήκη και εκεί τον ακινητοποιούσαν με τη χρήση βίας και τον βίαζαν.

Καθώς το αδύναμο θύμα δεν μπορούσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση, βλέποντας πως ο εφιάλτης του δεν θα είχε τέλος, "λύγισε" και μία ημέρα αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του.

Έτσι, οι ανήλικοι δράστες, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, αναμένουν πλεον τη δίκη τους από το τριμελές δικαστήριο Ανηλίκων της Αθήνας, όπου θα προσπαθήσουν να υποστηρίξουν ότι δεν έκαναν τίποτε από όσα τους καταλογίζει ο 14χρονος και θα παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Οι αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του 14χρονου έγιναν από τις αρχές Σεπτεμβρίου ως τις αρχές Νοεμβρίου του 2012.

Το διάστημα εκείνο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενεργώντας από κοινού, οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγούσαν με τη βία τον 14χρονο στην αποθήκη, όπου ο ένας από τους δράστες του έκλεινε το στόμα και ένας άλλος τον βίαζε, ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε.

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση