GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι έντονες αντιδράσεις δεν απέτρεψαν τους πλειστηριασμούς - Ολοκληρώθηκαν συνολικά 14

Παρά τις έντονες αντιδράσεις τόσο στην Αθήνα, όσο και τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 14 πλειστηριασμοί ακινήτων. Από αυτούς οι...


Παρά τις έντονες αντιδράσεις τόσο στην Αθήνα, όσο και τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 14 πλειστηριασμοί ακινήτων. Από αυτούς οι 12 έγιναν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου είχαν προγραμματιστεί 29, ενώ ολοκληρώθηκαν άλλοι δύο ηλεκτρονικά.

Αναλυτικότερα, από τους 29 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς έγιναν 20 και εξ αυτών ολοκληρώθηκαν για 12 ακίνητα, ενώ για 8 αν και ξεκίνησαν δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν. Ακόμη, οι υπόλοιποι 9 δεν ξεκίνησαν καν.

Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν δυο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αναλυτικότερα, ο ένας αφορούσε μονοκατοικία στην Κηφισιά που εκπλειστηριάστηκε για οφειλή 1.430.000 ευρώ και ο δεύτερος αφορούσε 5 αποθήκες και οι οποίες εκπλειστηριάστηκαν για οφειλή 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση