GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας κρύβεται και σιωπά εδώ και 16 μέρες

"Καταθέσαμε σήμερα και νέα ερώτηση στη βουλή για τις παράνομες πωλήσεις αμυντικού υλικού από τον κ. Καμμένο" επισημαίνει σε δή...


"Καταθέσαμε σήμερα και νέα ερώτηση στη βουλή για τις παράνομες πωλήσεις αμυντικού υλικού από τον κ. Καμμένο" επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

"Ο κ. Τσίπρας κρύβεται και σιωπά εδώ και 16 μέρες. Πόσο χρόνο χρειάζεται άραγε ο πρωθυπουργός για να αντιληφθεί ότι ο συναρχηγός του είναι αναμεμειγμένος σε σκάνδαλο πρώτου μεγέθους;" προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο τομέρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής του, Αναστάσης Δημοσχάκης κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, από τον οποίο ζητά να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, αν πραγματοποιήθηκε πώληση αεροπορικών βομβών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς διακρατική συμφωνία και χωρίς την έγκριση του ΚΥΣΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση