GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντοπίστηκε ο 17ος νεκρός

Κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντοπίστηκε ο 17ος νεκρός. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική στο Twitter, το νεκρό άτομο ανασύρεται α...


Κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντοπίστηκε ο 17ος νεκρός. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική στο Twitter, το νεκρό άτομο ανασύρεται από εξωτερικό χώρο πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας Αττικής, που είναι κατά μήκος της εθνικής οδού Ελευσίνας-Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι καταπλακωμένος από μπάζα και λάσπη . Η επιχείρηση της πυροσβεστικής γίνεται με χειρουργικές κινήσεις καθώς σε πολύ κοντινή απόσταση έχει βρεθεί ένα βυτίο γεμάτο με προπάνιο και υπάρχει έντονη οσμή στον χώρο και πιθανότατα διαρροή. 

Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής εάν πρόκειται για έναν από τους έξι αγνοούμενους. Η ταυτοποίηση θα γίνει όταν η σορός ανασυρθεί και μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτή τη στιγμή, εάν το νεκρό άτομο που εντοπίστηκε είναι άνδρας ή γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση