GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών "βλέπουν" πίσω από το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη

Διανομή για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα στο Διεθνές Α...


Διανομή για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, καθώς εντοπίστηκε στην τσάντα της από τις τελωνειακές αρχές ποσότητα κοκαΐνης 2,5 κιλών με αξία πάνω από 300.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του "αρχηγού" που φέρεται να είχε συντονιστικό ρόλο όσον αφορά στις μετακινήσεις των ατόμων που συνελήφθησαν προσπαθώντας να βάλουν την κοκαΐνη στη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ναρκωτικών και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώθηκαν μόλις χθες σχετικά με την υπόθεση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως περιμένουν "σήμα" από την Interpol, προκειμένου να διερευνήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους το συμβάν και το εάν υπάρχει περαιτέρω "ελληνική" εμπλοκή στο θέμα της μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών στο Χονγκ Κονγκ. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας επιβεβαίωνε ήδη από την Πέμπτη τη σύλληψη της νεαρής κοπέλας.
Την ίδια ώρα διερευνάται η επαφή της με ένα "τρίτο πρόσωπο", το οποίο φέρεται να την ενέπλεξε σε αυτή την υπόθεση, καθώς η ίδια δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις ελληνικές αρχές. Άγνωστο παραμένει ακόμη πώς βρέθηκε από την Καλαμάτα όπου σπούδαζε μέχρι την Αιθιοπία, από όπου ταξίδεψε για το Χονγκ Κονγκ και κουβάλησε για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος τεράστια ποσότητα της κοκαΐνης, την οποία τοποθέτησε σε ειδική θήκη μέσα στο σακίδιό της. Η κοπέλα φέρεται να ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας της εντυπωσιακής εξωτερικής της εμφάνισης, ούτως ώστε να μην κινήσει τις υποψίες των Αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση