GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρανο για να βοηθήσουν κάνουν οι συνάδελφοι αστυνομικοί του πατέρα της 19χρονης που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης. Ο πατέρ...


Σε κατάσταση σοκ παραμένει η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος είναι αστυνομικός, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μιλήσει μαζί της, ενώ οι συνάδελφοί του στο νησί της Λέσβου συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για το Χονγκ Κονγκ.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε φύγει από τη Λέσβο και είχε εγκατασταθεί στην Καλαμάτα όπου φέρεται να φοιτούσε σε ένα ΙΕΚ.

Το πανέμορφο μοντέλο μάλιστα στο λογαριασμό της στο Facebook έχει ανεβάσει μια φωτογραφία από την Αιθιοπία όπου ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός μέχρι να φτάσει στο Χονγκ Κονγκ όπου και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση