GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ για τα μπαζωμένα ρέματα στη Δυτική Αττική - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα μπαζωμένα ρέματα που υπάρχουν στη Δυτική Αττική, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρ...


Για τα μπαζωμένα ρέματα που υπάρχουν στη Δυτική Αττική, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργος Στασινός.
«Το νερό πέρασε από εκεί που περνούσε επί χρόνια, μόνο που τώρα είναι κεντρικός δρόμος, χωρίς να έχουν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στασινός προσθέτοντας ότι δεν υπήρξε ούτε κάποιο έργο προστασίας μετά την φωτιά το 2016 στο όρος Πατέρας.
«Είχε προβλεφθεί ότι θα συμβεί το κακό αυτό», επισήμανε λέγοντας ότι πολλές φορές κάθε χειμώνα, η περιοχή αποκλείεται από συγκέντρωση νερών.
Ο κ. Στασινός είπε ακόμη ότι «τα έργα που πρέπει να γίνουν είναι προσδιορισμένα, έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες και αυτό που πρέπει είναι να συμφωνήσουμε διακομματικά ότι πρέπει να γίνουν πχ. δέκα έργα στην Αττική. Να συμφωνήσουμε και να τα “τρέξουμε” γρήγορα αυτά τα έργα για την προστασία των πολιτών».
Επίσης, τόνισε ότι «αν υπήρχε ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών και ηλεκτρονικοί χάρτες που να δείχνουν που είναι τα ρέματα, ακόμη κι αν υπήρχε ένας «κακός μηχανικός» που θέλει να «σβήσει» ένα ρέμα για να χτιστεί ένα ακίνητο, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση