GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα παιδί 2 ετών και η 14χρονη κόρη του πάστορα μεταξύ των νεκρών στο Τέξας - ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 24 τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός 26χρονου άνδρα μέσα σε εκκλησία Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπριν...


Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 24 τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός 26χρονου άνδρα μέσα σε εκκλησία Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπρινγκς του Τέξας.
Ο Ντέβιν Πάτρικ Κέλι εισέβαλε πάνοπλος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην εκκλησία την ώρα που ήταν γεμάτη κόσμο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.


Μεταξύ των νεκρών είναι ένα παιδί μόλις δύο ετών και η 14χρονη κόρη του πάστορα, ο οποίος βρισκόταν εκτός πόλης την ώρα του μακελειού. Επίσης, τουλάχιστον τέσσερα παιδιά έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται. Ένα από αυτά, ο 6χρονος Ράιλαν, δέχτηκε 4 σφαίρες και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης είναι νεκρός, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών ή αυτοκτόνησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση