GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ! Τραγικός επίλογος για τον 21χρονο φοιτητή από την Κάλυμνο...

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον 21χρονο φοιτητή που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής στη Κάλυμνο, καθώς σήμερα το απόγευμα...

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον 21χρονο φοιτητή που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής στη Κάλυμνο, καθώς σήμερα το απόγευμα βρέθηκε νεκρός, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος βρέθηκε σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που ήταν το ποδήλατό του, με βαθύ τραύμα από όπλο στο κεφάλι. με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.
Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου ο 21χρονος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε. Είχε επισκεφθεί το νησί για διακοπές, όπου υπηρετεί η μητέρα του ως δασκάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος άκουσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το σημείο απ' όπου προέρχονταν οι φωνές.
Πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε όταν έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή Στημένια, στην άκρη του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση