GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

23χρονος παντρεύτηκε 91χρονη και τώρα διεκδικεί σύνταξη χηρείας

Το 2015, ο 23χρονος τότε Mauricio Ossola παντρεύτηκε την 91χρονη Yolanda Torres, από έρωτα όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ωστόσο οι ισχυρισμο...


Το 2015, ο 23χρονος τότε Mauricio Ossola παντρεύτηκε την 91χρονη Yolanda Torres, από έρωτα όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν τις Αρχές της Αργεντινής, για να του δώσουν σύνταξη χηρείας μετά τον θάνατο της συζύγου του λίγους μήνες μετά τον γάμο. Να σημειωθεί ότι η Yolanda, ήταν συγγενής της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, ο γάμος τους δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα όμως και αν ήταν, σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο Ossola, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πια να εργαστεί ως δικηγόρος.

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της, θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» δήλωσε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα στις αρχές της εβδομάδας, δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Ο Ossola επιμένει ότι ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. «Η απόρριψη της αίτησής μου για σύνταξη χηρείας δεν έχει βάση. Δεν πρόκειται να προδώσω την τελευταία επιθυμία της Yolanda και τον όρκο που της έδωσα», λέει σήμερα ο 25χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση