GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι και γιατί δολοφόνησαν άγρια τον 28χρονο Αφγανό στη Μυτιλήνη

Χειροπέδες στους δράστες της άγριας δολοφονίας του 28χρονου Αφγανού στην περιοχή Πάμφιλα Λέσβου εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικοί τ...


Χειροπέδες στους δράστες της άγριας δολοφονίας του 28χρονου Αφγανού στην περιοχή Πάμφιλα Λέσβου εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μυτιλήνης. Κίνητρο του εγκλήματος οι προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους δράστες και θύμα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τέσσερις Αφγανοί, ηλικίας από 18 έως 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ διαπιστώθηκε πως εμπλέκονται δύο ακόμη ομοεθνείς τους στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι έξι δράστες, ενεργώντας από κοινού, μπήκαν το βράδυ στο σπίτι που έμενε ο 28χρονος του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, ενώ τραυμάτισαν και δύο συγγενείς του θύματος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα μαχαίρια, κατσαβίδι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, που συνδέονται με την υπόθεση.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί στην ίδια περιοχή και άλλη συμπλοκή, στην οποία συμμετείχε το 28χρονο θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση