GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή ο 29χρονος κατηγορούμενος για τα τρομοδέματα - ΦΩΤΟ

Της Άννας Κανδύλη Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο 29χρονος, ο οποίος είχε κληθεί να απολογηθεί...


Της Άννας Κανδύλη

Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο 29χρονος, ο οποίος είχε κληθεί να απολογηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για τις κατηγορίες που αφορούν τα όπλα, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής μετά τη σύλληψη του.

Τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την εξόδου του από την ανακρίτρια περίπου 50 συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης υπέρ του κατηγορούμενου.

Σήμερα το απόγευμα, ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή κατά της Τρομοκρατίας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την απόπειρα κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμα και τα τρομοδέματα που εντοπίστηκαν στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου.

Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση