GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ - Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα

Δείτε απευθείας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα...


Δείτε απευθείας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα...

3 σχόλια

  1. Κυριάκος ο {ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ} μας λέει κανένα παιδί χωρίς παιδικό σταθμό.. ενδιαφέρετε για τους καρκινοπαθείς με φάρμακα να τα πηγαίνει στο σπίτι τους ο ΑΔΩΝΙΣ και ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ..Ο άσχετος λέει ότι θα μπορούσε φτιάχνει σε 30 δεύτερα και το ηλεκτρονικό εισιτήριο με την γλυκιά του ματιά..και πολλά ΆΛΛΑ που σαν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΜΠΟΡΕΊ λόγο οικογενειακού χαρίσματος θα μείωνε φόρους και δεν θα έκοβε σύνταξης ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ θυμωματσε ακομα και στο e-mail Χαρδούβελη που στην αρχή έλεγε όλος ο νεοφιλελεύθερος οχετός ότι ήταν ψεύτικο είχε μέσα οριζόντια το κόψιμο του ΕΚΑΣ, ΑΛΛΑ Ποιος ΤΑ ΘΥΜΆΤΑΙ ΑΥΤΆ!!!! ακόμα ούτε ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ..

    e-mail Χαρδούβελη

    ΦΠΑ: Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ για τα ξενοδοχεία, από 6,5% στο 13%. Μια συντηρητική εκτίμηση των δυνητικών εσόδων ανέρχεται στο ελάχιστο των 350.000.000 ευρώ.

    Επιβολή φόρου πολυτελείας.
    Αύξηση των φόρων σε καπνό και αλκοόλ, εάν συμφωνηθεί πως τούτο οδηγεί σε αύξηση και όχι σε μείωση εσόδων. Τα ανωτέρω μέτρα μπορεί να επιφέρουν έσοδα της τάξεως των 500 εκατ. ευρώ.

    Πιθανότητα κρυφής πηγής φορολογικών εσόδων από άτομα που δηλώνουν αγρότες ενώ δεν είναι, απολαμβάνοντας έτσι τον χαμηλότερο συντελεστή φορολογίας για τους αγρότες...

    Κέρδη από φορολογική διοίκηση.=ΑΠΟΛΥΣΗΣ σε εκλεκτικούς μηχανισμούς

    παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα..Κατάργηση του ΕΚΑΣ από 1.1.2016 χωρίς να αποκλείεται αυτό να συμβεί και από το 2015 σε περίπτωση που οι στρόχοι του προγράμματος έπεφταν έξω...Κατάργηση περιορισμών στις αγορές με άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και ενέργειας...

    Επιτάχυνση ιδιωτικοποιήσεων σε σιδηρόδρομους, λιμάνια, τηλεπικοινωνίες και αεροδρόμια.του επίσης στο Σύστημα ΦΠΑ λαχειοφόρο αγορά..Του ΈΚΛΕΨΕ Το πρόγραμμα Ο ΤΣΥΡΙΖΑ και κλαίει..Ετσι το έριξαν στο νόμο και τάξη τα γνωστά ακροδεξιά κόλπα ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΟΥΝ την χώρα μας ως μια χώρα που γίνονται Σόδομα και Γόμορρα

    H πιο επικίνδυνη χώρα του πλανήτη με πρώτευσα το Σαν Πέδρο Σούλα πόλη της Ονδούρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η έννοια του λαϊκισμού ανακατεύει μια χαρά την κουτάλα γιατί ακριβώς παίζει με τη «μάζα». Καλεί σε νέες ταξινομήσεις, καταγραφές και πολώσεις της... Προσφέρει μια πιο ευρύχωρη ματιά ως προς τα πεδία όπου θα διεξαχθούν μάχες. Έχει μια δυναμική που μπορεί να συλλάβει την πραγματικότητα σαν κάτι πλουσιότερο –όχι άσχετο- από σύγκρουση συμφερόντων αγκιστρωμένων σε τάξεις και στρώματα.. Χωράει τις δυσφορίες και τις ταπεινώσεις πολλών ειδών και θέτει εκ νέου υπό κρίση –αμυντικό όπλο και υλικό για το μέλλον- όλες τις κατασκευές της ιστορίας των ανθρώπων. (Μέχρι και λέξη φτιάχτηκε γι’ αυτό το τελευταίο: Εθνολαϊκισμός)...

    Σήμερα αυτό δεν λειτουργεί. Ούτε προπαγανδιστικά, ούτε στην πράξη. Πρώτον, γιατί αυτός ο κόσμος που τόσο διαφημίστηκε –στον αναπτυγμένο πάντα πλανήτη, δηλαδή στους ήδη τυχερούς- ουδέποτε υπήρξε και αυτό δεν είναι λεπτομέρεια. Και δεύτερον, γιατί η κρίση γεννά πιο σκληρούς ανταγωνισμούς, μη διευθετήσιμους με τα μέσα της προηγούμενης περιόδου... Σήμερα χρειάζονται πιο πολιτικά συνθήματα, πιο αιχμηρά, πιο πολεμικά, λιγότερο άχρωμα και τεχνικά, που να δείχνουν εχθρούς και φίλους, και κυρίως που να συμπαρασύρουν δυνάμεις σε στρατόπεδα... Αυτό το τελευταίο έχει σημασία\..

    Την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν την επέβαλε η Γερμανία, η Γαλλία, ούτε οι ΗΠΑ, αλλά τα δύο μεγάλα κόμματα (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ) και η άρχουσα οικονομική τάξη με την υποστήριξη των ΜΜΕ... Είναι γνωστό ότι ο Κ. Καραμανλής Α΄, πίεζε προς όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για να κάμψει αρνήσεις, δυσπιστίες και σκεπτικισμούς...

    Επίσης, η εγχώρια πολιτική και οικονομική ιθύνουσα τάξη θέλησαν και επεδίωξαν από τη δεκαετία του ’90 την είσοδο στην ευρωζώνη και μάλιστα με ψευδή και παραποιημένα στοιχεία, δεν τους εξεβίασε κανείς Αμερικανός ή Ευρωπαίος.

    Οι ίδιες ελίτ επίσης επέλεξαν, χωρίς να τις υποχρεώσει κανείς, ήδη από το 1988 να αναλάβουν την ηλίθια και καταστρεπτική Ολυμπιάδα και το κατάφεραν το 1997 για τους Ολυμπιακούς του 2004, με τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς!

    Το γεγονός τώρα ότι από το 2010 το πολιτικό σύστημα υπακούει στην τρόικα, είναι άμεσο επακόλουθο της ανικανότητας και των λανθασμένων επιλογών του. Εάν είσαι ανήλικος, ανεύθυνος και ανίκανος να χειρισθείς τα του οίκου σου τότε επεμβαίνουν οι κηδεμόνες και οι επίτροποι για να σε διορθώσουν και να ζητήσουν τα δανεικά.

    Εκτός από το οικονομικό και το πολιτικό πλαίσιο, χρεοκόπησε και το ιδεολογικό αξιακό... Η κύρια ιδεολογία τόσο του συστήματος όσο και της κοινωνίας ήταν ο θυματικός εθνικισμός, η στείρα αρχαιολατρία, η θρησκευτική πίστη, ο ατομισμός, ο εγωισμός, ο εύκολος πλουτισμός, ο κρατισμός, ο κομματισμός, η κατανάλωση, η τηλεθέαση, τα θεάματα και η φτηνή διασκέδαση. Η οικονομική χρεοκοπία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής και πολιτισμικής χρεοκοπίας. Οπότε το βασικό που πρέπει να τεθεί ως προτεραιότητα δεν είναι ο οικονομικός παράγοντας (οικονομισμός), αλλά ο πολιτικός και ο πολιτισμικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ";

    Όταν πριν λίγα χρόνια είχα συναντήσει το Μίσσιο, εκστασιασμένος που ήρθα σε επαφή με τον μεγάλο Γκουρού της επανάστασης, ένα από τα πρώτα πράγματα που τον ρώτησα ήταν το "πώς θα σώσουμε τον κόσμο".

    Ο Χρόνης, με ένα ύφος βαριεστημένο (προφανώς αυτή την ερώτηση του την είχαν κάνει πολλοί πριν από εμένα) μου λέει: "ρε μαλάκα, τον κόσμο τον ρώτησες αν θέλει να σωθεί;".

    Όσο περνά ο καιρός, πείθομαι όλο και περισσότερο ότι αυτή ήταν η πιο σοφή, από τις πολλές σοφές, κουβέντα που μου είπε. Ο κόσμος δεν θέλει να σωθεί. Ή, για να είμαι πιο ακριβής, δεν θέλει να σωθεί με τον τρόπο που το εννοούμε εμείς. Δεν θέλει για αδέρφια του τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, δεν θέλει ανοιχτά σύνορα για όλους, δεν θέλει επαναστάσεις, ρήξεις, και διάφορα τέτοια.

    Τι θέλει; Θέλει το σερβάιβορ, θέλει να μάθει για το καινούργιο αιφον και διακοπές στη Μύκονο. Άμα κρατάει το άιφον στα χέρια του, για να μπορεί να ψηφίζει Ντάνο, και είναι ξαπλωμένος στην Ψαρού, ακόμη κι αν τα λεφτά του δεν του φτάνουν για να πάρει έναν καφέ, είναι ευτυχισμένος.
    Αυτά και πιάνω το μαγείρεμα διότι, αφού δε σώσαμε τον κόσμο, τουλάχιστον να σώσουμε την οικογένεια από την πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση