GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή ο 39χρονος για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο 39χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται σ...


Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο 39χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 39χρονος, που κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά κατοικεί μόνιμα στους Αρμένους Ρεθύμνου, έχει περάσει δύο φορές το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο 39χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, καθώς όπως προέκυψε, είχαν βρεθεί πλήθος αποτυπωμάτων στο δωμάτιο της μάντρας, όπου κρατείτο το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας μέχρι την απελευθέρωση του από τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είναι ο όγδοος κατά σειρά που συλλαμβάνεται από την αστυνομία για συμμετοχή στην πολύκροτη υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση