GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίγυπτος: Φυλάκιση 3 ετών σε παρουσιάστρια επειδή μίλησε για τις ανύπαντρες μητέρες

Σε φυλάκιση τριών ετών καταδικάστηκε μια παρουσιάστρια της αιγυπτιακής τηλεόρασης επειδή αφιέρωσε μια ολόκληρη εκπομπή στο θέμα του δικ...


Σε φυλάκιση τριών ετών καταδικάστηκε μια παρουσιάστρια της αιγυπτιακής τηλεόρασης επειδή αφιέρωσε μια ολόκληρη εκπομπή στο θέμα του δικαιώματος των γυναικών να αποκτήσουν παιδιά εκτός γάμου.
Η Ντοάα Σαλάχ παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή σε ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για "προσβολή της δημόσιας αξιοπρέπειας" και θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση ύψους 10.000 αιγυπτιακών λιρών (περίπου 488 ευρώ) προκειμένου να αναβληθεί η εκτέλεση της ποινής της, ελπίζοντας σε πιθανή έφεση.
Η εκπομπή προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Η Ντοάα Σαλάχ μίλησε σε αυτή για το δικαίωμα που έχουν οι άγαμες γυναίκες στη μητρότητα, και έθεσε το ερώτημα εάν θα ήταν δυνατό για μια έγκυο γυναίκα να παντρευτεί μονάχα προκειμένου να γεννήσει το παιδί της, και κατόπιν να πάρει διαζύγιο, έπειτα από συμφωνία με τον σύζυγό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση