GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ! H Ρωσία απαγόρευσε σε 3 Ελληνες υπουργούς να πάνε στην Μόσχα...

Νέα ελληνορωσική διπλωματική κρίση, η δεύτερη το τελευταίο δίμηνο, ξέσπασε όταν ματαιώθηκε η σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσ...

Νέα ελληνορωσική διπλωματική κρίση, η δεύτερη το τελευταίο δίμηνο, ξέσπασε όταν ματαιώθηκε η σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Μόσχα, καθώς αφαιρέθηκε η βίζα από τρεις Ελληνες υπουργούς, επειδή τέθηκε από ελληνικής πλευράς θέμα συμμετοχής στην Διυπουργική, τεσσάρων Ρώσων αξιωματούχων από την Κριμαία!
Λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί αξιωματούχοι, πληροφορήθηκαν ότι η μετά το ελληνικό αίτημα η Ρωσία έκλεισε τα σύνορα γι αυτούς!
Ολα ξεκίνησαν όταν η Αθήνα ζήτησε από την Μόσχα να αντικατασταθούν οι τέσσερις αξιωματούχοι με καταγωγή από την Κριμαία από άλλους Ρώσους, καθώς ΕΕ και Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά της Ουκρανίας!
Στην Μόσχα απάντησαν ότι η ελληνική απαίτηση αποτελεί προσβολή για τους Ρώσους και τους ανακάλεσαν την βίζα!
Οι υπουργοί έμειναν "αμανάτι" στο "Ελ.Βενιζέλος" και μετά επέστρεψαν στα γραφεία τους στην Αθήνα.
Η πρώτη (εμφανής...) ελληνορωσική διπλωματική κρίση ήρθε όταν το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επέκρινε με δριμεία ανακοίνωση την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης να εκδοθεί στις ΗΠΑ, αντί για την Ρωσία, ο μάγος των bitcoin, Αλεξάντρ Βίνικ.

4 σχόλια

  1. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πολιτική και η μοίρα της ανθρωπότητας διαμορφώνονται από ανθρώπους χωρίς ιδανικά και χωρίς μεγαλείο. Άνθρωποι που έχουν μεγαλείο μέσα τους δεν ασχολούνται με την πολιτική.


    Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης
    Η επόμενη κατάρρευση είναι βέβαιο ότι θα έρθειΦυσικά, αυτό που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες έχει μόνο εν μέρει να κάνει με τις δικές τους ατασθαλίες - ότι η κρίση του ευρώ κλιμάκωσε, οφειλόταν επίσης στην τυπική συμπεριφορά των jugglers της χρηματοπιστωτικής αγοράς, όταν ξεσπούσε ο πανικός (σχεδόν όλα πωλούνται γρήγορα). και το γεγονός ότι γερμανοί πολιτικοί προσπαθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα να αποτρέψουν τον πανικό από το να σταματήσει με μη συμβατική βοήθεια.

    Με τη θανατηφόρα πεποίθηση ότι οι Έλληνες θα έπρεπε μόνο να δώσουν αρκετά για να σταματήσουν οι κρίσεις. Φυσικά, αξίζει τον χρυσό ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και ο προϊστάμενος της Mario Draghi παρενέβησαν για να σταματήσουν τον ολοένα και πιο επικίνδυνο πανικό του ευρώ. Είναι ένα από τα γκρεμίστικα της εποχής εκείνης που ο Ντάργκι απαγχονίζεται στις γερμανικές χώρες σαν να ήταν μέλος μιας νομισματικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ τρ κυβέρνησης..

    Αποσυνδεδεμένος από τον πραγματικό κόσμο εκτοτε, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας είναι ότι ο χρηματοπιστωτικός κόσμος είναι αρκετά αποσυνδεδεμένος από τον πραγματικό κόσμο. Και, με την αφθονία δημιουργικότητας και φαντασίας για τους επαγγελματίες οικονομικούς μάγους, είναι και πάλι να υποσχεθούμε υψηλότερες αποδόσεις για την επένδυση χρημάτων και κερδών σε χρηματοοικονομικά προϊόντα παρά για τη δημιουργία νέων εργοστασιακών ορόφων, γραφείων και πραγματικών θέσεων εργασίας. Και ότι αυτές οι περιστασιακά μάλλον ακανόνιστες χρηματοπιστωτικές αγορές (παρόλα αυτά) ωθούν τις κυβερνήσεις - εάν δεν μεταρρυθμίσουν το ένα ή το άλλο..

    Το μεγάλο ζήτημα που έχει κυριαρχήσει για αιώνες και το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα είναι ΕΝΑ: οι ΛΑΟΊ εναντίον των τραπεζών.

    ΠΗΓΗspiegel..http://www.spiegel.de/wirtschaft/zehn-jahre-finanzkrise-der-naechste-kollaps-kommt-bestimmt-a-1164392.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μυστική
    μελέτη του
    Bundeswehr
    Τι γίνεται αν η Δύση καταρρέει;
    Σε ένα μυστικό χαρτί, το Bundeswehr διαδραμάτισε πιθανά πολιτικά σενάρια μέχρι το έτος 2040. Οι στρατηγικοί σκέφτονται επίσης το χειρότερο.

    http://www.spiegel.de/spiegel/bundeswehr-studie-haelt-zerfall-der-europaeischen-union-fuer-denkbar-a-1176494.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση