GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 46χρονος στρατιωτικός που έχασε τη ζωή του στις πλημμύρες - ΦΩΤΟ

O Γεώργιος Πολυμερόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, 10 και 16 ετών, απόστρατος υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στη φονική πλημμύρα που έπληξε...


O Γεώργιος Πολυμερόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, 10 και 16 ετών, απόστρατος υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στη φονική πλημμύρα που έπληξε τη Δυτική Αττική. Ο άτυχος 46χρονος, πνίγηκε στη Μάνδρα Αττικής από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Οι απόφοιτοι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών εξέδωσε μία συγκινητική ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον συνάδελφό τους.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση των Αποφοίτων ΣΜΥ:

"Μάχη για τη ζωή του με τα μανιασμένα νερά της Ευριδίκης στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής έδωσε χθες ο αγαπητός συνάδελφος Γεώργιος Πολυμερόπουλος απόστρατος αξιωματικός τάξεως ΣΜΥ 90, που γεννήθηκε το 1971.

Η μάχη ήταν άνιση και ο αγαπητός συνάδελφος πατέρας δυο παιδιών (10 και 16) έχασε την ζωή του. Προσωπικά για έμενα είναι μεγάλη απώλεια μια και ο Γιώργος ήταν ένας από τους αγαπημένους μου φίλους.

Γιώργο, καλό παράδεισο ο Θεός να σε αναπαύσει και να προσέχει την οικογένεια σου.

Τι μπορείς να πεις σε αυτά τα δυο παιδιά που έχασαν ξαφνικά τον πατέρα τους; Σε αυτή τη σύζυγο που τώρα θα γίνει και μάνα και πατέρας, σε αυτή την μάνα που ο πρόσφατος νόμος δεν τις δίνει το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή μια και είναι νέα; Ποιος φταίει για αυτό; Ο καιρός; Η τύχη; Η κακιά στιγμή; ΟΧΙ φταίνε αυτοί που εδώ και 70 χρόνια μας κυβερνούν και έδιναν άδειες οικοδόμησης ανάλογα με τα ψηφαλάκια που θα έπαιρναν. Αυτοί που στον βωμό του κέρδους έκλεισαν όλα τα ρέματα.

Που θα βρει την δύναμή η κόρη του φίλου Γιώργου που φέτος δίνει πανελλήνιες να έχει το μυαλό να γράψει καλά μετά την τραγική αυτή απώλεια του πάτερα της;

Θα δώσει κανένας λόγο για τα 15 αθώα θύματα;

Θα πάει κανένας στην φυλακή;

Θα στηρίξει το κράτος τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων;

Μπορώ να βάλω και πολλά άλλα ερωτηματικά αλλά θα σταματήσω εδώ!

ΚΆΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΦΊΛΕ ΓΙΏΡΓΟ ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ"

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Πολυμερόπουλο

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στη Θήβα θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία, για τον αδικοχαμένο, συνάδελφο και φίλο Λοχαγό (ΠΒ) ε.α. Πολυμερόπουλο Γεώργιο, του οποίου το νήμα της ζωής του κόπηκε όταν στον δρόμο του βρέθηκαν τα μανιασμένα νερά της Ευρυδίκης στη Μάνδρα Αττικής το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2017.

Συνάδελφε, μα πάνω από όλα αγαπημένε φίλε, Γιώργο καλό παράδεισο, καλό σου ταξίδι, Ο Θεός ήθελε να έχει κοντά του, έναν υπέροχο άνθρωπο με το δικό σου χαμόγελο, ελαφρύ το χώμα που θα σε δεχθεί μέσα του. Στη σύζυγο του και στα δυο παιδιά του την ευχή ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους και να είναι καλά, να τον θυμούνται πάντα με αγάπη.

Πηγή πληροφοριών: apofoitoismy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση