GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιεργούσαν κάνναβη αξίας 4 εκ. ευρώ σε βίλες στο Νέο Βουτζά - ΒΙΝΤΕΟ

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, δύο ανδρών και μία γυναίκας από το Βιετνάμ και ενός Κινέζου προχώρησε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για παραγω...


Στη σύλληψη πέντε ατόμων, δύο ανδρών και μία γυναίκας από το Βιετνάμ και ενός Κινέζου προχώρησε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για παραγωγή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, υδροπονικής μορφής, η οποία ήταν αρίστης ποιότητας.

Οι συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει υπερσύγχρονα εργαστήρια για παραγωγή και καλλιέργεια κάνναβης σε βίλες στην περιοχή του Νέου Βουτζά και της Ραφήνας στην Αττική, τις οποίες είχαν νοικιάσει.

Ενδεικτικό της παραγωγής κάνναβης από την οργάνωση είναι το γεγονός ότι η αστυνομία κατάσχεσε 2.195 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, Κώστας Παναγιωτόπουλος η τιμή πώλησης του συγκεκριμένου ναρκωτικού ανερχόταν από 5 έως 8 χιλιάδες ευρώ το κιλό.

Από τις έρευνες που πραγματοποίησαν κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στις τρεις πολυτελείς κατοικίες της Ανατολικής Αττικής, διαπιστώθηκε:

-Στην 1η οικία, η εγκατάσταση και λειτουργία πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου – φυτωρίου (297) δενδρυλλίων κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, δια της υδροπονικής μεθόδου, ύψους περίπου (5) εκατοστών έως ενός μέτρου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη αποξηραμένα φύλλα καννάβεως σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους (420) γραμμαρίων, καθώς και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

-Στην 2η οικία, η εγκατάσταση και λειτουργία πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου – φυτωρίου (1.316) δενδρυλλίων κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, δια της υδροπονικής μεθόδου, ύψους περίπου (5) έως (140) εκατοστών,

-Στην 3η οικία, η εγκατάσταση και λειτουργία πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου – φυτωρίου (582) δενδρυλλίων κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, δια της υδροπονικής μεθόδου, ύψους περίπου (20) έως (120) εκατοστών, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

-Στην κατοχή της 33χρονης υπηκόου Βιετνάμ, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλειδιών, μεταξύ των οποίων και αυτά της 1ης και 3ης οικίας.

Παράλληλα, από αστυνομική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε οικία του 35χρονου υπηκόου Κίνας στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (485) ευρώ, (3) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-2.195 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας,

-420 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης,

-ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

-το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ,

-9 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

-Tablet και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίων – φυτωρίων για την καλλιέργεια κάνναβης υδροπονικής μορφής (λαμπτήρες, αφυγραντήρες, σωλήνες εξαερισμού κ.α.).

Βίντεο από τα κατασχεθέντα στις 3 οικίες στην ανατολική Αττική:

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση