GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "6μηνο σχεδιασμό!" ΠΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕTAI η Ρένα Δούρου...

Κατηγορηματικά   διέψευσε η Περιφέρεια Αττικής τη "συστηματική αναπαραγωγή ψευδών ανακριβών ειδήσεων από ορισμένα εκδοτικά κέντρα (...

Κατηγορηματικά  διέψευσε η Περιφέρεια Αττικής τη "συστηματική αναπαραγωγή ψευδών ανακριβών ειδήσεων από ορισμένα εκδοτικά κέντρα (ιστοσελίδες, τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς) σχετικά με δήθεν αδράνεια της Περιφέρειας για τη μελέτη σχετικά με το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης", όπως αναφέρει ενώ προσθέτει πως "σε ό,τι δε αφορά δήθεν δήλωση της Περιφερειάρχη, το 2014, περί αντιπλημμυρικών έργων που γίνονται σε 6 μήνες, η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε η Περιφερειάρχης είπε ή έγραψε κάτι τέτοιο. Πρόκειται για κοπτοραπτική παραπληροφόρησης από συγκεκριμένες ιστοσελίδες και κανάλια. Είναι η επιτομή της κατασκευασμένης είδησης, fake news, που στοχοποιεί συκοφαντικά πρόσωπα και θεσμούς. Δυστυχώς για τους εμπνευστές των συκοφαντικών, ψευδών δημοσιευμάτων, και ευτυχώς για τους πολίτες, η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Γι’ αυτό και επιχειρούν να την αλλάξουν και να την προσαρμόσουν στα συμφέροντά τους".

Όμως η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Η Ρένα Δούρου αυτοδιαψεύδεται καθώς τον Απρίλιο του 2014, λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές τις οποίες κέρδισε, δήλωνε επί λέξει τα εξής: «Όλα τα αντιπλημμυρικά και τα έργα διευθέτησης των ρεμάτων, ο σχεδιασμός των λεκανών απορροής, η οριοθέτηση και αποτύπωση των ρεμάτων, θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα γενικό αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, σε επίπεδο τουλάχιστον λεκάνης απορροής. Ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να εκπονηθεί μέσα σε έξι μήνες. Αυτός ο αποσπασματικός σχεδιασμός που ακολουθεί και η Παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη, είναι που οδήγησε σε καταστροφές στις αρχές του 2013, και τον Νοέμβρη του ίδιου έτους στο Καματερό. Όταν χάθηκε μία ζωή, καταστράφηκαν περιουσίες, προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές».

Η δήλωση αυτή βρίσκεται ακόμα και σήμερα αναρτημένη στην ιστοσελίδα της, renadourou.gr, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση