GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8 έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσετε νερό στο μπάνιο σας - ΦΩΤΟ

Όλοι απολαμβάνουμε ένα ζεστό μπάνιο κάτω από την ντουζιέρα με το νερό να τρέχει άφθονο. Ωστόσο, είναι καλό να είμαστε προσεκτικοί και ν...


Όλοι απολαμβάνουμε ένα ζεστό μπάνιο κάτω από την ντουζιέρα με το νερό να τρέχει άφθονο. Ωστόσο, είναι καλό να είμαστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιούμε το νερό με έξυπνο τρόπο.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε νερό, αρκεί να πάρετε την απόφαση να ζήσετε μια πιο «πράσινη» ζωή. Έτσι θα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα θα δείτε τους λογαριασμούς του νερού να μειώνονται δραματικά.
Πού, όμως, χρησιμοποιείτε το νερό σας; Σε ένα μέσο νοικοκυριό το 35-55% του νερού χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους, το 30-37% στο μπάνιο, το 10-13% στο πλυντήριο, το 9-13% στην κουζίνα και το 1-10% ξοδεύεται λόγω διαρροών. Το 16% του νερού στο σπίτι σας ξοδεύεται στο… καζανάκι!
Έτσι, λοιπόν, αν θέλετε να αρχίσετε να εξοικονομείτε νερό, ξεκινήστε από τις διαρροές και διορθώστε τις. Αφού ολοκληρωθεί αυτό, όπως θα διαβάσατε και παραπάνω, η μεγαλύτερη χρήση του νερού γίνεται στο μπάνιο σας. Εμείς σας προτείνουμε 8 έξυπνους τρόπους οι οποίοι θα αλλάξουν τις συνήθειες σας και θα σας απαλλάξουν από τα επιπλέον κόστη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση