GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σπαρακτικό μήνυμα μιας 8χρονης από τη Συρία

Η Μπάνα Αλαμπέντ γεννήθηκε πριν οκτώ χρόνια στη Συρία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα μόνα πράγματα που έχει γνωρίσει στη ζωή της είναι ...


Η Μπάνα Αλαμπέντ γεννήθηκε πριν οκτώ χρόνια στη Συρία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα μόνα πράγματα που έχει γνωρίσει στη ζωή της είναι ο πόλεμος, ο θάνατος, η πείνα, οι βόμβες, οι πυροβολισμοί, η στέρηση και η προσφυγιά.
Ζώντας τη φρίκη του πολέμου από όταν ήταν ακόμη βρέφος, αξιοποιεί σήμερα το βήμα που της προσφέρουν τα social media για να απευθύνει μέσω Twitter σε όλο τον κόσμο την έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών και την επίτευξη ειρήνης στην πολύπαθη Συρία.
Στα λόγια της αποτυπώνεται ο πόνος και η δυστυχία που ζει εδώ και επτά χρόνια: «επτά χρόνια θανάτων, επτά χρόνια πόνου, επτά χρόνια φόβος και δάκρυα, δεν είναι αρκετά για εμάς τα παιδιά της Συρίας; Είμαστε και εμείς άνθρωποι», έγραψε μέσω της μητέρας της η Μπάνα Αλαμπέντ.
Δείτε την ανάρτηση της 8χρονης Μπάνα:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή Μπάνα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει ένα μήνυμα για τη Συρία σε όλον τον κόσμο. Στις 13 Δεκεμβρίου 2016 έγινε γνωστή με το εξής μήνυμα: «το όνομά μου είναι Μπάνα. Είμαι 7 ετών. Απευθύνομαι ζωντανά στον κόσμο τώρα, από το ανατολικό Χαλέπι. Αυτή είναι η τελευταία μου στιγμή, καθώς δεν ξέρω αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση