GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε 9χρονο μαθητή - ΦΩΤΟ

Δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότ...


Δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου καθηγητή, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα την 1η-11-2017 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, με την κατηγορία ότι ασελγούσε πάνω σε 9χρονο μαθητή, στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Βουτυρίτσα του Παναγιώτη και της Ερμιόνης, γεννηθέντα στις 6-11-1988 στο Μαρούσι Αττικής.

Σε βάρος του 29χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, σε ασέλγεια υπό την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσής της από πρόσωπο που παραδίδει μαθήματα στον ανήλικο, κατ' εξακολούθηση τελεσθείσα και της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ασφάλεια, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον κατηγορούμενο, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Αστυνομία παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση