GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ! Οι Anonymous έριξαν το site της ελληνικής κυβέρνησης...

Για πάνω από μία ώρα, οι Έλληνες Anonymous κατάφεραν να ρίξουν την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής κυβέρνησης! https://government.gov....

Για πάνω από μία ώρα, οι Έλληνες Anonymous κατάφεραν να ρίξουν την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής κυβέρνησης!
https://government.gov.gr/
 --- 

1 σχόλιο

  1. θΑΥΜΑ ΘΑΎΜΑ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΈΒΓΑΛΕ ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ...
    Ρωτάτε Πως ευκολακι για το ΜΑΓΟ ΤΣΙΠΡΑ....Αν το οικογενειακό εισόδημα από 8-9 ανθρωπους ειναι 27 χιλιάδες ΔΗΛΕΔΗ ΑΠΟ 3000 ευρώ τον χρόνο ΌΛΟΙ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥΣ...και μπορεί να βάλει και ΦΌΡΟ Διότι ΈΧΟΥΝ στην τράπεζα χρήματα..

    ΑΜΕΑ με 80%αναπηρία φιλοξενούμενος από τα παιδιά του που τα ίδια του παιδιά που εοχυν την ατυχια να εργαζονται και να δηλονουν 24.000 διλιαδες ευρώ το χρόνο χάνει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ του ΜΑΓΟΥ ΔΙΌΤΙ ΥΠΕΡΒΑΊΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ο δε ΑΜΕΑ ΔΕΝ έχει ούτε ακίνητο ούτε αυτοκίνητο ούτε κατάθεσης και του κόψανε και το ΕΚΑΣ..


    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΊ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;;ΜΠΑ!!!! ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕΓΆΛΗ....ΤΌΣΗ ΜΕΓΆΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΉΛΘΕ ΣΕ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ;;; ΆΝΤΕ ΣΕ ΈΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση