GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ BINTEO από την έφοδο του Ρουβίκωνα στην Περιφέρεια Αττικής...

Τις εικόνες από την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στην Περιφέρεια Αττικήςδημοσιοποίησε ο Ρουβίκωνας, σε ιστοσελίδα του αντιεξουστια...

Τις εικόνες από την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στην Περιφέρεια Αττικήςδημοσιοποίησε ο Ρουβίκωνας, σε ιστοσελίδα του αντιεξουστιαστικού χώρου.
Υπενθυμίζουμε ότι νωρίς σήμερα το πρωί, μέλη του «Ρουβίκωνα» έκαναν επίθεση στην Περιφέρεια Αττικής, στη λεωφόρο Συγγρού, προκαλώντας φθορές με βαριοπούλες στην είσοδο του κτιρίου, από την οδό Λεμπέση, ενώ πέταξαν μπογιές και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» γνωστοποίησαν την επίθεσή τους με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ αναφέρονται στις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική και επιρρίπτουν ευθύνες στον κρατικό μηχανισμό.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Ρε τσιπράκο μπας και το βραβείο που σου δώσανε τόχει χρηματοδοτήσει ο σουλτάνος ερντογάν; Γιατί μόνο αυτός και ο παντουρκισμός έχουν ωφεληθεί από αυτά που έχεις κάνει, ( ευρωπαϊκό έργο; )…..δηλαδή να ανοίξεις τα σύνορα με την Τουρκία και να μπούνε στην Ελλάδα μας μέχρι τώρα περίπου 1.500.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, με στοιχεία της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 είχαν μπει από Αιγαίο και Έβρο 1.270.000. Ρε ανθέλληνα τσιπράκο από όλους αυτούς στην πατρίδα μας έχουν μείνει μόνο 60.000; Ρε ψευταρά τσιπράκο σε ποιον τα πουλάς αυτά τα καρατζογιλίκια; Τους έχεις μετρήσει; Και πότε και πως φύγανε από εδώ από την Ελλάδα και πήγανε όπου πήγανε; Ρε τσιπράκο, ρε βαλτέ του παντουρκισμού και του ερντογάν, μας έχεις πουλήσει στην Τουρκία και δεν το ξέρουμε; Ρε αφιλότιμε για αυτό το τρισάθλιο έργο σου σε βραβεύσανε στας ευρώπας; Ου να χαθείς, και να πας στην Τουρκία να ζήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση