GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Καθ’ όλα νόμιμη διακρατική η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία- BINTEO

Είναι μια καθόλα νόμιμη διακρατική συμφωνία, χωρίς μεσάζοντες, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π...


Είναι μια καθόλα νόμιμη διακρατική συμφωνία, χωρίς μεσάζοντες, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι η αντιπολίτευση επέλεξε να κατασκευάσει ένα σκάνδαλο, αναφέροντας ότι το όλο ζήτημα στηρίχθηκε σε μια καταγγελία του Ανδρέα Λοβέρδου για την αναφορά ενός ταξιάρχου, η οποία όμως δεν υπάρχει. Εκείνο που υπάρχει είναι ένα υποκλαπέν από το κομπιούτερ του ταξιάρχου σύνολο μηνυμάτων το οποίο ο κ. Λοβέρδος το έκανε αναφορά, προσέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ο κ. Καμμένος κατέθεσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έγγραφα και πιστοποιητικά που αφορούν στον Βασίλη Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας, σημειώνοντας ότι εκείνο που ξέραμε ήταν πως ο Παπαδόπουλος εκπροσωπούσε την Σ. Αραβία και αυτό εξηγήθηκε πολλαπλώς.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ο ίδιος γνώριζε τον κ. Παπαδόπουλο, «αλλά από τον κ. Μητσοτάκη», καθώς, όπως είπε, το 1988 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε να δοθεί ένα δάνειο προς τη Ρωσία προκειμένου να πληρωθούν οι Έλληνες εξαγωγείς και ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο γιός του ήταν στην αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ταξίδεψαν στην Μόσχα σε πρωθυπουργική αποστολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Επίσης, σημείωσε ότι ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ, ενώ στο ΥΠΕΘΑ είχε πάει τον Β. Παπαδόπουλο η Φώφη Γεννηματά ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας το 2014.
Δεν με ενδιαφέρει ποιός εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία, με ενδιαφέρει ο νόμος και εξαντλώ αυτό που προβλέπει ο νόμος, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, ενώ υπογράμμισε ότι σύντομα θα αποδειχθεί ποιοι και γιατί ήθελαν να χαλάσουν τη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση