GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή η αράχνη θα θεραπεύσει μια για πάντα την αραχνοφοβία σας- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Όλο το ίντερνετ έχει ερωτευτεί τον Λούκας! Ακόμη και αν οι αράχνες αποτελούν τον μεγαλύτερό σας φόβο, δεν γίνεται να μην υποκύψετε στη γ...


Όλο το ίντερνετ έχει ερωτευτεί τον Λούκας! Ακόμη και αν οι αράχνες αποτελούν τον μεγαλύτερό σας φόβο, δεν γίνεται να μην υποκύψετε στη γοητεία του. Ασφαλώς, ο Λούκας δεν είμαι μία αληθινή αράχνη, αλλά ένα animation που δημιούργησε ένας Αμερικανός, ο Τζόσουα Σλάις, και ζήτησε από τον ανιψιό του, τον Λούκας, να του δανείσει τη φωνή του.

Πολύ γρήγορα, η χαριτωμένη αράχνη έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Είναι ένας χαρακτήρας κινουμένου σχεδίου, τον οποίο δουλεύω καιρό», έγραψε ο Τζόσουα που κοινοποίησε μέσω των social media το έργο του. «Μόνος μου έκανα το σχέδιο, τη μοντελοποίηση, τον χρωματισμό, τον φωτισμό και την απόδοση. Δείτε το βίντεο και αν ούτε και αυτό θεραπεύσει την αραχνοφοβία σας, τότε δείτε τι χαριτωμένα πατουσάκια έχουν αυτά τα πλάσματα», προσέθεσε ο Σλάις.

Οι χρήστες του διαδικτύου ενθουσιάστηκαν με τον Λούκας τόσο που όχι μονο ζήτησαν να γίνει ήρωας ταινίας κινουμένων σχεδίων, αλλά άρχισαν να μοιράζονται με τον δημιουργό του ιδέες για το σενάριο της ταινίας!

Δείτε κι εσείς τον χαριτωμένο Λούκας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση