GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς βγαίνει η μούχλα από τα δύσκολα σημεία στο μπάνιο;

Είναι μια από τις πιο ενοχλητικές βρωμιές του σπιτιού. Η μούχλα που αναπτύσσεται στους αρμούς του μπάνιου εξαιτίας της υγρασίας είναι α...


Είναι μια από τις πιο ενοχλητικές βρωμιές του σπιτιού. Η μούχλα που αναπτύσσεται στους αρμούς του μπάνιου εξαιτίας της υγρασίας είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστεί.
Εκτός από αηδιαστική η μούχλα είναι και επικίνδυνη για την υγεία, αφού μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα.
Δείτε τι πρέπει να κάνετε:
Πρέπει να γνωρίζετε ότι η μούχλα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει να σκοτωθεί για να απομακρυνθεί επιτυχώς από κάποιο σημείο.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να ψεκάσετε χλωρίνη απευθείας στο σημείο που έχει αναπτυχθεί μούχλα. Αφήστε την χλωρίνη να δράσει για 5-10 λεπτά και θα αρχίσετε να βλέπετε τα μαύρα στίγματα να υποχωρούν. Στην συνέχεια πάρτε μια βούρτσα και τρίψτε καλά για να φύγουν τα υπολείμματα.
Μετά ξεπλύνετε με άφθονο νερό και στεγνώστε το σημείο πολύ καλά με απορροφητικό χαρτί, για να μην προκαλέσει η υγρασία ξανά το ίδιο πρόβλημα. Είναι πιθανό να μην καθαρίσει αμέσως τελείως και να μείνουν κάποια σημάδια. Μην ανησυχείτε, θα φύγουν κι αυτά αν επαναλάβετε τη διαδικασία για μερικές ημέρες.
Πηγή πληροφοριών: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση