GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους ρυθμούς του Μαραθωνίου η Αθήνα

Στους ρυθμούς του αυριανού Μαραθωνίου ζει από σήμερα το πρωί η Αθήνα, καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες πραγματοποίησαν την τελευταία ...


Στους ρυθμούς του αυριανού Μαραθωνίου ζει από σήμερα το πρωί η Αθήνα, καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στους δρόμους της πόλης.

«Συμμετέχω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μαραθώνιο της Αθήνας. Γυρνάω όλο το κόσμο και τρέχω σε μαραθώνιους, η αίσθηση όμως που σου δημιουργείται στην κλασική διαδρομή είναι μοναδική. Φέτος ήρθε μαζί μου ολόκληρη η οικογένεια, μετά θα επισκεφθούμε νησιά του Σαρωνικού. Ερχόμαστε από τις ΗΠΑ», αναφέρει στο ΑΜΠΕ ένας αθλητής που ξαποσταίνει λίγο πριν το Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Είμαστε εδώ για την γιορτή της Αθήνας, για πρώτη φορά, είδαμε πλάνα πέρυσι από την τηλεόραση και αποφασίσαμε να δηλώσουμε αμέσως συμμετοχή» λέει μια παρέα νεαρών από την Ολλανδία που απολαμβάνει τον ήλιο λίγα μέτρα ποιο κάτω. «Έχετε μια μοναδική πρωτεύουσα. Μπορεί αύριο να τρέχουμε αλλά δεν χάσαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και την νυχτερινή της πόλης, βρεθήκαμε εκεί που χτυπά η καρδιά της νεολαίας, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης», σημειώνουν.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Πάνω από 51.000 δρομείς συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες που περιλαμβάνει ο 35ος Μαραθώνιος Αθηνών, που διεξάγεται αύριο, με 18.500 δρομείς να έχουν δηλώσει συμμετοχή στον "Αυθεντικό" Μαραθώνιο.

Οι υπόλοιποι δρομείς θα μετέχουν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου, τους Αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και τον απογευματινό αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, *φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση