GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν ακόμη τρεις νεκρούς στα χαλάσματα της Δυτικής Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Δυτική Αττική. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 19, καθώς πριν από λίγ...


Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Δυτική Αττική. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 19, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκαν ακόμη τρία θύματα.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής που βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού Ελευσίνας-Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι καταπλακωμένος από μπάζα και λάσπη . Η επιχείρηση της πυροσβεστικής γίνεται με χειρουργικές κινήσεις καθώς σε πολύ κοντινή απόσταση έχει βρεθεί ένα βυτίο γεμάτο με προπάνιο και υπάρχει έντονη οσμή στον χώρο και πιθανότατα διαρροή.

Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής εάν πρόκειται για έναν από τους έξι αγνοούμενους. Η ταυτοποίηση θα γίνει όταν η σορός ανασυρθεί και μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ακούστε τι είπε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Σταυρούρα Μαλλίρη στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

Επίσης, εντοπίστηκαν οι σοροί δύο ανδρών από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας. Οι σοροί ανασύρθηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια σορός ανήκει σε άνδρα περίπου 55 ετών και η άλλη σε άνδρα 30-35 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μια σορός ήταν σχεδόν σφηνωμένη στα βράχια και χρειάζεται η συνδρομή βατραχανθρώπου για να ανασυρθεί.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται, για τέταρτη ημέρα, οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των αγνοουμένων από τη φονική πλημμύρα .  Δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι τρεις άνδρες που εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα, περιλαμβάνονται στους έξι αγνοούμενους, αριθμό που έδινε επισήμως μέχρι και πριν από λίγο η Πυροσβεστική. 

 Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του enikos.gr, οι έρευνες εστιάζονται στις αποθήκες ενός σούπερ μάρκετ επί της εθνικής οδού Ελευσίνας - Θηβών. Σημειώνεται ότι στις έρευνες συνδράμουν και δύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση