Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

  Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα


  Τη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αφιερωμένης στο σύνολο των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), που λειτουργούν στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

  Από σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση http://masters.minedu.gov.gr/ στην οποία θα βρουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση για κάθε ΠΜΣ και μεταξύ άλλων, το ίδρυμα διοργάνωσης, την πόλη διεξαγωγής του προγράμματος, τις κατευθύνσεις, τα τέλη φοίτησης, την προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη και μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 7 Νοε 2017, 10:50:00 μ.μ.

  Είναι ανατριαχιαστικό το πώς έχει εκπονηθεί ένα λεπτομερέστατο και εκτενέστατο δίκτυο ηλεκτρονικής παρακολούθησης, το οποίο καθοδηγείται από το πρόγραμμα με την ονομασία Xkeyscore το οποίο με απίστευτη ευκολία επιτρέπει στον κάθε ειδικευμένο μυστικό πράκτορα να υποκλέπτει ό,τι είδους δεδομένα θέλει, οποιασδήποτε μορφής και από οποιοδήποτε δίκτυο...

  Προσοχή στην τεχνολογία ΕΊΝΑΙ αν τους τύπους που μπορεί να σας επιτεθούν και να βιάσουν χωρίς εσείς να μπορείτε να αποδείξετε ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ μιλήστε Την έχετε βαμμένη και αν παίσεικαι σε Ελληνα ΑΠΑΤΕΏΝΑ δικαστή να του δείξεις έστω από το κινητό σου το βιασμό σου ΘΑ ΈΛΘΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ και θα μασ/σας μιλά για προσωπικά και ανθρώπινα δικαιώματα..

  Η επανάσταση θα ελθει από εμάς για ΑΥΤΟΥΣ.. Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν Κινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ ως γραφικός, αν και δεν με αγγίζει πλέον από όποια πλευρά και αν το δεις, οι μεγάλες εταιρείες έχουν μοιράσει την τεχνολογία την οποία κατευθύνουν και ελέγχουν... Το ίδιο ακριβώς που κάνουν οι πολυεθνικές σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αποτελούν θεμέλιους για την επιβίωση. Άρα λοιπόν, για ποιον κίνδυνο θέλετε να μιλήσουμε; Από ποια οπτική να το δούμε;

  Το Ανοιχτό Λογισμικό απέτυχε και υπήρξε ο δούρειος ίππος, η Κεκρόπορτα για την άλωση των ελευθεριών στο λογισμικό. Όπως τελικά προκύπτει, ο Stallman υπήρξε διορατικός. Δυστυχώς...Για να μην αλλάξουμε στο παραμικρό αυτά που θέλει να πει ο πιονέρος του Ελεύθερου Λογισμικού, παραθέτουμε το άρθρο του Richard Stallman:

  Γιατί Ο ανοιχτός Κώδικας χάνει το νόημα του Ελεύθερου Λογισμικού

  Όταν λέμε το λογισμικό «ελεύθερο», εννοούμε ότι σέβεται τις βασικές ελευθερίες του χρήστη: την ελευθερία να το εκτελέσει, να το μελετήσει και να το αλλάξει, και να αναδιανείμει αντίγραφα του, με ή χωρίς αλλαγές. Αυτό είναι ένα θέμα ελευθερίας, όχι κόστους, οπότε σκεφτείτε τον «ελεύθερο λόγο», όχι την «δωρεάν μπύρα».

  ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ AARON SWARTZ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ PDFS ΤΟΥΣ

  Συμμαχούμε για τα Κοινά. Χακάρουμε την πολιτική…Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την 11η Ιανουαρίου 2013, τότε που ο Aaron Swartz αυτοκτόνησε (;). Το γεγονός ότι αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 35 ετών και 1 εκατομμύριο δολάρια πρόστιμο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να «πάρει» μία τέτοια απόφαση να δώσει ένα τέλος στην ζωή του. Και μπορεί ο θάνατός του να αποδόθηκε σε αυτοκτονία, το έργο του όμως έμεινε, όπως και το online Μανιφέστο του, το Μανιφέστο Αντάρτικου Ανοιχτής Πρόσβασης που συντάχθηκε το 2008. Όπως έγραψε ο 20χρονος τότε Άαρον: Συμμαχούμε για τα Κοινά. ΧΑΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΉ ΠΟΛΊΤΙΚΗ... Η πληροφορία είναι δύναμη.
  Όμως, όπως κάθε δύναμη, υπάρχουν ΟΜΩΣ ΚΑΙ εκείνοι που θέλουν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους... ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΑ;http://web.resource.org/rss/1.0/spec ..Σε ηλικία 14 ετών έγινε ένας από τους συντάκτες του προτύπου RSS:

  Uros

  Item Reviewed: Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr