Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

  "Βόμβα" από την πρώην γραμματέα του Χριστοφοράκου: Ίσως αυτός να κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση εις βάρος μου


  Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρύβεται ακόμη και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος πίσω από την δολοφονική επίθεση σε βάρος της, αφήνει η πρώην γραμματέας του Αικατερίνη Τσακάλου.
  Η μάρτυρας συνέχισε σήμερα την κατάθεσή της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τις μίζες που δόθηκαν από τα «μαύρα» ταμεία της Siemens προκειμένου να υπογράφει το 1998 η σύμβαση με την γερμανική εταιρεία για τα ψηφιακά του ΟΤΕ.
  -Ερ: Συνδέετε τον κ. Χριστοφοράκο με τις απειλές σε βάρος σας;
  -Μαρ: Δεν τον ευχαρίστησα... Δεν έφυγα και εγώ από την εταιρία, όπως μου ζήτησε... Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένας δυσαρεστημένος άνθρωπος.
  -Ερ: Θα τον είχατε ικανό να είναι ο ηθικός αυτουργός μίας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος σας;
  -Μάρ: Μάλιστα...
  Η μάρτυρας, ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν είναι σωστή η μονομερής δαιμονοποίηση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, καθώς ό,τι έκανε, δεν το έκανε ερήμην της Siemens. Η κ. Τσακάλου μίλησε ακόμη και για μία ατζέντα που είχε μαζί του ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, στην οποία σημείωνε τα αποτελέσματα των συναντήσεων του, ενώ επανέλαβε ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ να δίνει χρήματα ο ίδιος σε πολιτικά πρόσωπα: "Μόνο για χορηγίες σε πολιτικά κόμματα μου είχε πει".
  Ολοκληρώνοντας την κατάθεση της, η κ. Τσακάλου υποστήριξε ότι η σύμβαση 8002 ήταν επωφελής για το ελληνικό Δημόσιο και πως δεν υπέπεσαν στην αντίληψη της δωροδοκίες από τον Πρόδρομο Μαυρίδη, επίσης κατηγορουμένου και μεγαλοστελέχους της Siemens.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: "Βόμβα" από την πρώην γραμματέα του Χριστοφοράκου: Ίσως αυτός να κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση εις βάρος μου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr