Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

  ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΜΑΝΟ! «Θα πάω να ψηφίσω κι εγώ για την Κεντροαριστερά...»

  Κάνοντας την έκπληξη, με ανάρτησή του στο facebook ο Στέφανος Μάνος ανακοινώνει την απόφασή του να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές. Όπως εξηγεί, τον κινητοποίησε το γεγονός πως εννέα υποψήφιοι αποδέχθηκαν τους κανόνες της επιτροπής δεοντολογίας που λειτουργεί υπό την προεδρία του Νίκου Αλεβιζάτου. 
  Ο κ. Μάνος, ο οποίος το 2004 είχε εκλεγεί και βουλευτ'ής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ, Ζητά, μάλιστα, να ψηφίσουν μαζικά οι Έλληνες του εξωτερικού, ώστε να προωθηθεί το αίτημα για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  4 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 3:54:00 π.μ.

  Είναι ευκολότερο να ληστέψεις ιδρύοντας μια τράπεζα παρά απειλώντας έναν ταμία.Είναι ευκολότερο να ληστέψεις ιδρύοντας μια τράπεζα παρά απειλώντας έναν ταμία...

  Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερία από την εξουσία, την αστυνομία και το στρατό όλα μαζί.Είναι πολύ καλό που όλος κόσμος δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό σας/μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί... καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν το χριστιανισμό χωρίς την κόλαση.

  Ο καπιταλισμός θριαμβεύει βασιζόμενος στο δικαίωμα της ανισότητας, αλλά θα επιβιώσει μόνο αν όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στην ανισότητα.

  Uros

  Ανώνυμος είπε... 8 Νοε 2017, 4:00:00 π.μ.

  Το μεγάλο ζήτημα που έχει κυριαρχήσει για αιώνες και το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα είναι ΕΝΑ: οι λαοί εναντίον των τραπεζών.

  Uros

  Ανώνυμος είπε... 12 Νοε 2017, 4:42:00 μ.μ.

  Καλά.Εσύ έχεις λαλήσει.Η μαλάκυνση τού εγκεφάλου έχει προχωρήσει πολύ!

  Ανώνυμος είπε... 13 Νοε 2017, 3:03:00 π.μ.

  [[Ουρές ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς]] και με στικάκια με τα προσωπικά δεδομένα όλων ΑΜΚ..ΑΦΜ...ΑΡΙΘ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ..καιμε τζίρο γύρω στης 660.000 χιλιάδες ευρώ!!!!ΜΕΧΡΙ και ο Ψωμιάδης..Ο Μάνος ..Ο ΤζΊμερος ψήφισαν και ένα σωρό άλλοι κεντροαριστεροί!!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ..τα ΓΊΔΙΑ ΤΑ ΈΧΩΣΑΝ μέσα στα λογισμικά του κόμματος και τώρα θα τα πουλήσουν σε σουβλατζίδικα και πιτσαρίες για να τους έρχονται οι προσφορές ΆΣΕ που θα τους βρίσκουν και εύκολα αύριο τα ίδια γίδια θα λένε για προσωπικά δεδομένα τους ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ;;;

  Item Reviewed: ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΜΑΝΟ! «Θα πάω να ψηφίσω κι εγώ για την Κεντροαριστερά...» Rating: 5 Reviewed By: Press- gr