GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Παλαιστίνιοι απειλούν τις ΗΠΑ με διακοπή των διπλωματικών τους σχέσεων

Οι Παλαιστίνιοι θα παγώσουν τις σχέσεις τους με τις ΗΠΑ εάν κλείσει η διπλωματική αποστολή της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαι...


Οι Παλαιστίνιοι θα παγώσουν τις σχέσεις τους με τις ΗΠΑ εάν κλείσει η διπλωματική αποστολή της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) στην Ουάσινγκτον, προειδοποίησε  ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Σαέμπ Ερεκάτ.
Ο Παλαιστίνιος διαπραγματευτής δήλωσε, μέσω Twitter, ότι οι ΗΠΑ ενημερώθηκαν επισήμως πως αν συμβεί αυτό, θα διακόψουν κάθε επικοινωνία με την αμερικανική κυβέρνηση.
Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν να ανανεώσουν την άδεια λειτουργίας της αντιπροσωπείας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1980, δήλωσε ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριγιάντ αλ Μάλκι.
Ο Ερεκάτ χαρακτήρισε "λυπηρή και απαράδεκτη" την απόφαση της Ουάσινγκτον και την απέδωσε στις πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου. "Σε μια περίοδο που προσπαθούμε να συνεργαστούμε για να καταλήξουμε σε μια (ειρηνευτική) συμφωνία, παίρνουν τέτοιες αποφάσεις που υπονομεύουν ολόκληρη την ειρηνευτική διαδικασία", κατέληξε.
Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση