GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο διάστημα θα παραμείνουν στη φυλακή Άκης και Βίκυ - Οι επόμενες κινήσεις των συνηγόρων

Το δρόμο για τις φυλακές Ελαιώνα Θήβας πήρε η Βίκυ Σταμάτη, μετά από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, που την έκρινε εν...


Το δρόμο για τις φυλακές Ελαιώνα Θήβας πήρε η Βίκυ Σταμάτη, μετά από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, που την έκρινε ενοχή σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου συνελήφθη χτες τη νύχτα, μετά από την δικαστική απόφαση περί επιστροφής της στη φυλακή και κρατήθηκε στο τμήμα Μεταγωγών.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, φαίνεται να μη γνώριζε την απόφαση της Βίκυς, η οποία μέσω δικηγορικού γραφείου ανακοίνωσε την επιλογή της να δώσει ένα τέλος του γάμου τους.
Ο πρώην υπουργός, έλαβε "εισιτήριο" για τις φυλακές Χαλκίδας, όπου θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής τους, μετά από την καταδίκη του σε 19 χρόνια από το Πενταμελές Εφετείο, που τον έκρινε ένοχο σε δεύτερο βαθμό. Ωστόσο, σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του θα ζητήσουν αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης, προκειμένου άλλο δικαστήριο να είναι εκείνο που θα κρίνει εάν ο πρώην υπουργός αφεθεί ή όχι ελεύθερος.
Τον ίδιο, πάντως, φαίνεται να τον απασχολεί, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο γάμο του, το εάν και πότε θα μπορεί πλέον να βλέπει τον ανήλικο γιο του που απέκτησε με τη Βίκυ Σταμάτη.
Πάντως, ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να καταθέσει άμεσα αίτηση, για υφ’ όρων απόλυση της από τις φυλακές, επικαλούμενος τις ανάγκες του ανηλίκου παιδιού της, που μένει μόνο του με τη γιαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση