GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σκάνδαλο με διάσημο πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ - Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση - ΦΩΤΟ

Το ένα με το άλλο ανοίγουν τα στόματα στο Χόλιγουντ! Η αποκάλυψη του σκανδάλου βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή τον...


Το ένα με το άλλο ανοίγουν τα στόματα στο Χόλιγουντ! Η αποκάλυψη του σκανδάλου βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν αποτέλεσε τη θρυαλλίδα ραγδαίων εξελίξεων.

Την ώρα που και οι καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, ένας ακόμη διάσημος Αμερικανός ηθοποιός μπαίνει στο «κάδρο» του σκανδάλου. Πρόκειται για τον Στίβεν Σιγκάλ, τον οποίο η Πόρσια ντε Ρόσι, σύζυγος της δημοφιλούς παρουσιάστριας Έλεν ντε Τζενέρις, καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Πόρσια ντε Ρόσι αποκαλύπτει: «Η τελευταία μου οντισιόν για ταινία του Στίβεν Σιγκάλ έγινε στο γραφείο του. Μου είπε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει χημεία μεταξύ μας κι εκτός κινηματογραφικού πλατό και ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του. Έφυγα τρεχοντας και κάλεσε αμέσως την ατζέντισσά μου η οποία ανέκφραστη μου απάντησε «εντάξει, δεν ήξερα αν ήταν ο τύπος σου«.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση