GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόμιτς: Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι για το επόμενο παιχνίδι

Στα λάθη και τα επιθετικά προβλήματα που οδήγησαν στη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρ...


Στα λάθη και τα επιθετικά προβλήματα που οδήγησαν στη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς:

«Όταν τα δύο κομμάτια, ασίστ και λάθη, είναι έτσι, δεν χρειάζεται να βλέπουμε τίποτα άλλο. Άλλο ένα σημαντικό σημείο είναι τα 14 κλεψίματα της Μπαρτσελόνα. Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Το πιο κακό διάστημα ήταν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πιο πριν ελέγχαμε το ματς. Αντί να ανεβάζουμε την άμυνα και την επίθεσή μας στο 45-41, κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια».

Για την άμυνα είπε : «Είχαμε αρκετά καλή άμυνα στους Ερτέλ και Σεραφέν, αλλά τα πολλά λάθη και οι αιφνιδιασμοί που δεχθήκαμε μας κόστισαν το παιχνίδι. Η άμυνα δεν νομίζω πως ήταν κακή. Η επίθεση ήταν. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Άρη».

Σχετικά με το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να κρατήσει κάτι, ανέφερε: «Θετικό πάντα μπορείς να βρεις. Σίγουρα, χρειάζεται ανάλυση για να δούμε και τα καλά και τα αρνητικά σημεία. Χρειάζεται να αλλάξει το τσιπάκι για να είσαι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση