GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική στιγμή που ένα δίχρονο κοριτσάκι βλέπει για πρώτη φορά- ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει κανείς τα δάκρυά του παρακολουθώντας βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα δίχρονο...


Πολύ δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει κανείς τα δάκρυά του παρακολουθώντας βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα δίχρονο κοριτσάκι, το οποίο κατόπιν μία δύσκολης και επίπονης χειρουργικής επέμβασης βλέπει τον κόσμο -και την μητέρα του- για πρώτη φορά!

Η μικρή Νικόλι από τη Βραζιλία γεννήθηκε με γλαύκωμα, πράγμα που της στερούσε την όραση από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο, και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση οφθαλμού σε νοσοκομεία της Φλόριντα. Πριν ταξιδέψουν με τη μητέρα της στις ΗΠΑ, είχε υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις στη Βραζιλία, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι, η μητέρα της στράφηκε στα social media για να συγκεντρώσει τα χρήματα που ήταν απαραίτητα για να χειρουργηθεί η μικρή Νικόλι στις ΗΠΑ. Χάρη στην ευαισθητοποίηση του κόσμου, συγκέντρωσε γρήγορα τα 20.000 δολάρια που χρειαζόταν.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα η Νικόλι φοράει γυαλιά που την βοηθούν να βλέπει καλύτερα!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση