GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγός φορτηγού τσακώθηκε στο δρόμο και έβγαλε μαχαίρι

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 22χρονου οδηγό φορτηγού, ο οποίος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, ...


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 22χρονου οδηγό φορτηγού, ο οποίος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, στο θώρακα, έναν 28χρονο. 

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 22χρονος οδηγούσε όχημα του στην επαρχιακή οδό Δάφνης- Καλαβρύτων, όταν προσπέρασε με ταχύτητα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος. Στη συνέχεια, ο 28χρονος πλησίασε το φορτηγό και άρχισαν να διαπληκτίζονται και τότε ο οδηγός του φορτηγού τον τραυμάτισε.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο δράστης, μετέφερε τον τραυματία, μαζί με έναν 18χρονο που ήταν συνοδηγός στο φορτηγό, στο  Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όμως, εξαφανίστηκε αμέσως μετά. 

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο 28χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του φορτηγού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση