GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! Ο Βούτσης "σφραγίζει" τα έγγραφα που κατέθεσε ο Λοβέρδος για τον Καμμένο

Μείζον πολιτικό θέμα έχει ανακύψει μετά την κατάθεση απόρρητων εγγράφων και συγκεκριμένα πρακτικών αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ στη Βουλή από το...


Μείζον πολιτικό θέμα έχει ανακύψει μετά την κατάθεση απόρρητων εγγράφων και συγκεκριμένα πρακτικών αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ στη Βουλή από τον Ανδρέα Λοβέρδο ενόψει της συζήτησης επερώτησης της ΝΔ για τον Πάνο Καμμένο και την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.
Στη διάσκεψη των προέδρων διαπιστώθηκε ο απόρρητος χαρακτήρας των εγγράφων και όπως αναφέρει ο Νίκος Βούτσης, σφραγίστηκαν και ο φάκελος παραδόθηκε στο γγ της κυβέρνησης.
Νωρίτερα το υπουργείο Εξωτερικών, είχε διαμηνύσει πως η δημοσίευση απόρρητου υλικού αποτελεί παραβίαση του ποινικού κώδικα και τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη.
Ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε χθες στη Βουλή ότι καταθέτει τα έγγραφα όχι για να διανεμηθούν, αλλά για να τεθούν στη διάθεση ενδιαφερόμενων βουλευτών, και κάλεσε τον Πάνο Καμμένο «να πει την αλήθεια και να αποκηρύξει το μεσάζοντα».
Βούτσης : Επέστρεψα τα απόρρητα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ στον ΓΓ της Κυβέρνησης
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, επιστρέφει τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος, μόλις διαπίστωσε οτι πρόκειται για απόρρητα έγγραφα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ.
Δείτε την επιστολή Βούτση για τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: real.gr

1 σχόλιο

  1. θΑΥΜΑ ΘΑΎΜΑ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΈΒΓΑΛΕ ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ...
    Ρωτάτε Πως ευκολακι για το ΜΑΓΟ ΤΣΙΠΡΑ....Αν το οικογενειακό εισόδημα από 8-9 ανθρωπους ειναι 27 χιλιάδες ΔΗΛΕΔΗ ΑΠΟ 3000 ευρώ τον χρόνο ΌΛΟΙ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥΣ...και μπορεί να βάλει και ΦΌΡΟ Διότι ΈΧΟΥΝ στην τράπεζα χρήματα..

    ΑΜΕΑ με 80%αναπηρία φιλοξενούμενος από τα παιδιά του που τα ίδια του παιδιά που εοχυν την ατυχια να εργαζονται και να δηλονουν 24.000 διλιαδες ευρώ το χρόνο χάνει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ του ΜΑΓΟΥ ΔΙΌΤΙ ΥΠΕΡΒΑΊΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ο δε ΑΜΕΑ ΔΕΝ έχει ούτε ακίνητο ούτε αυτοκίνητο ούτε κατάθεσης και του κόψανε και το ΕΚΑΣ..


    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΊ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;;ΜΠΑ!!!! ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕΓΆΛΗ....ΤΌΣΗ ΜΕΓΆΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΉΛΘΕ ΣΕ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ;;; ΆΝΤΕ ΣΕ KATI MHNEΣ ΑΚΌΜΑ ..ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΌ ΆΝΩ ΤΟΥ 4%ΧΑΜΟΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση