GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή επεσήμανε: "Ο πρωθυπουρ...


Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή επεσήμανε:
"Ο πρωθυπουργός σήμερα αναφέρθηκε στο όνομά μου και με συνέδεσε με τη διαφυγή κατηγορουμένων στο εξωτερικό.
Όφειλε να γνωρίζει ότι η απαγόρευση εξόδου από μια χώρα ούτε επιβάλλεται ούτε κοινοποιείται, σε κανένα μέρος του κόσμου, από τον υπουργό Εξωτερικών. Είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης και των αρχών. Θα περίμενε κανείς ακόμη και από τον κ. Τσίπρα να γνωρίζει τα στοιχειώδη. Διαφορετικά, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι στην προσπάθειά του να κρατηθεί στην εξουσία, εν γνώσει του συνεχίζει την προσφιλή του μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα".

1 σχόλιο

  1. https://www.youtube.com/watch?v=2yGLYqtfuM8

    LAZOPOULOS GIA SKANDALO SIEMENS - AL TSANTIRI 9-6-09


    Ντόρα Μπακογιάννη πως μου έσκασε ο Καραβέλας-Δεν τηλεφώνησε στον Δένδια! #Siemens
    https://youtu.be/K0MDfPRRfuE

    Τσιπρας-"Ζήτησα έκδοση Χριστοφοράκου! Ο Μητσοτάκης θα το κάνει; Με Μπακογιάννη το έσκασε ο Καραβέλας"

    ΤΟ «ΑΛΙΣΒΕΡΙΣ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ (SIEMENS) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟ…

    Τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη είχαν συνάντηση και τηλεφωνικές επαφές με τον πρώην ισχυρό άνδρα της SIEMENS 356 φορές και συγκεκριμένα:
    Ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης είχε 23 συναντήσεις και 98 επαφές.
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε 30 συναντήσεις, 60 επαφές.
    Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκαμπόφσκι είχε 2 συναντήσεις και 30 τηλεφωνικές επαφές.
    Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε 30 συναντήσεις και 72 επαφές.
    Η Κατερίνα Μητσοτάκη είχε 4 συναντήσεις και 14 επαφές και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είχε 4 επαφές.
    Η οικογένεια Μητσοτάκη, όπως είχε προκύψει από τις δικογραφίες που αφορούν στο σκάνδαλο της SIEMENS είχε διαρκώς απαιτήσεις από τη Siemens. Τα μέλη της έστελναν βιογραφικά για προσλήψεις, είτε δια χειρός της κυρίας Σάκη Κυπραίου, είτε μέσω του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε της συζύγου του Μαρέβας.
    Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ στην Τήνο που αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από την οικογένεια Μητσοτάκη.

    http://www.scribd.com/doc/95897531/ΖΗΜΕΝΣ-ΝΔ

    Γάμοι, βαφτίσια, συνεντεύξεις Τύπου που οργάνωνε η Siemens και πανταχού παρούσα ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, κοσμικές εκδηλώσεις, ακόμα και μπιλιετάκια για διορισμούς που στέλνονταν στο όνομα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχουν στα αρχεία της Siemens. Μέχρι και ηλεκτρονική αλληλογραφία Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον Ιούλιο του 2003, για συμβουλές σχετικά με δικηγόρους ειδικευμένους στα διαζύγια, υπάρχουν.

    Αλλά και για την οικογένεια Μητσοτάκη, ουδέν επιλήψιμο αποκαλύφθηκε, με εξαίρεση κάποια ψυγεία, πλυντήρια και τηλεφωνικά κέντρα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση