GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κόλπο για να στεγνώνουν τα ρούχα πιο γρήγορα

Τώρα που έρχεται ο χειμώνας τα ρούχα δεν στεγνώνουν όσο γρήγορα θα θέλαμε. Με το παρακάτω κόλπο θα μπορείς να στεγνώνεις γρήγορα ένα ρού...


Τώρα που έρχεται ο χειμώνας τα ρούχα δεν στεγνώνουν όσο γρήγορα θα θέλαμε. Με το παρακάτω κόλπο θα μπορείς να στεγνώνεις γρήγορα ένα ρούχο που θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις, αλλά διαπιστώνεις ότι είναι φρεσκοπλυμένο και ακόμα υγρό:

Όταν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις ένα μία συγκεκριμένο ρούχο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απλώσεις επάνω σε μια μεγάλη πετσέτα –μαλλιών ή σώματος αναλόγως του μεγέθους του ρούχου που θες να φορέσεις- και να την τυλίξεις προσεκτικά και όχι άτσαλα, ώστε να μην τσαλακωθεί υπερβολικά.

Αν έχει αρκετό νερό μπορείς να το στύψεις λίγο πριν το βάλεις στην πετσέτα για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό, εάν βγάλει πολύ νερό θα πρέπει να αλλάξεις την και στη συνέχεια να ακουμπήσεις την πετσέτα επάνω στο καλοριφέρ ή μπροστά στη σόμπα για λίγα λεπτά, ώστε να αρχίσει να στεγνώνει.

Τέλος, βγάλε το ρούχο από την πετσέτα, τίναξέ το και άπλωσέ το, ιδανικά πάλι μπροστά σε ένα καλοριφέρ ή μία σόμπα, επίσης, ένα πέρασμα με το πιστολάκι επίσης βοηθάει αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση