GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε δήμαρχος στη Γερμανία

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Αντρέας Χολστάιν, δήμαρχος της πόλης Ζάουερλαντ, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, και μέλος του κόμματος των Χ...


Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Αντρέας Χολστάιν, δήμαρχος της πόλης Ζάουερλαντ, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, και μέλος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Άνγκελα Μέρκελ (CDU0.

Όπως μεταδίδει η «Stuttgarter Nachrichten», ο δήμαρχος της Ζάουερλαντ βρισκόταν σε γνωστό, τουρκικό ταχυφαγείο της περιοχής και μόλις είχε παραγγείλει το φαγητό του, όταν ένας θαμώνας, υπό την επήρεια αλκοόλ, του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε ελαφρά.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες του μαγαζιού, ο δράστης αρχικά πλησίασε τον κ. Χολστάιν και τον ρώτησε αν είναι όντως ο δήμαρχος. Στη συνέχεια, άρχισε να του φωνάζει και να του λέει πως ο ίδιος πεινάει λόγω της συγκέντρωσης πολλών προσφύγων στην περιοχή.

Ο κ. Χολστάιν είχε τιμηθεί το 2016 με το Εθνικό Βραβείο Ενσωμάτωσης, καθώς ο δήμος του όταν δέχθηκε να φιλοξενήσει αριθμό προσφύγων πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που του αναλογούσε με βάση την ποσόστωση στην οποία είχε καταλήξει η κυβέρνηση και τον πληθυσμό του των 18.000 κατοίκων.

Πηγή πληροφοριών: Stuttgarter Nachrichten

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση