Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

  SOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Μάνδρας! "Δεν μπορούμε να θάψουμε τους νεκρούς μας..."


  Τη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία στη Μάνδρα περιέγραψε η Δήμαρχος της περιοχής Ιώαννα Κριεκούκη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
  Σύμφωνα με την κ. Κριεκούκη, 2.000 νοικοκυριά έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά με «ζημιές που δεν επιδιορθώνονται. Όλα τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στον ρου των χειμάρρων έχουν επίσης καταστραφεί.
  «Δεν μπορούμε να θάψουμε τους νεκρούς μας», είπε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Μάνδρας επισημαίνοντας πως ο δρόμος είναι «κομμένος» από 4 βυτιοφόρα που έχουν θαφτεί στη λάσπη. «Που είναι το έργο της Αθηνών-Θηβών;» αναρωτήθηκε, σημειώνοντας πως η γραφειοκρατία καθυστερεί την εκπόνηση των αντιπλημμυρικών έργων που έχουν εξαγγελθεί.
  Η υλοποίηση των έργων που αφορούν στη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών θα πρέπει να γίνεται με αναγκαστικές απαλλοτριώσεις , «πνίγεται κόσμος σε όλη την Ελλάδα (…) δεν μπορεί για μία γνωμοδότηση του δασαρχείου να απαιτούνται 3 και 5 χρόνια», τόνισε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: SOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Μάνδρας! "Δεν μπορούμε να θάψουμε τους νεκρούς μας..." Rating: 5 Reviewed By: Press- gr