GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαιευτήρας έφερε στον κόσμο κοριτσάκι ντυμένος … Τζόκερ- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Στη δεινή θέση να εμπιστευτεί το … Τζόκερ για να φέρει στον κόσμο το παιδί του περιήλθε ένα ζευγάρι Αμερικανών. Η Μπρίτανι και ο Τζάστιν...


Στη δεινή θέση να εμπιστευτεί το … Τζόκερ για να φέρει στον κόσμο το παιδί του περιήλθε ένα ζευγάρι Αμερικανών. Η Μπρίτανι και ο Τζάστιν Σελφ κατέφθασαν στην κλινική του Nashville, στο Τενεσί, ανήμερα της γιορτής του Χάλοουιν, καθώς η κόρη τους ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την ασφάλεια της κοιλιάς της μητέρας της!

Προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν πως ο γυναικολόγος της Μπρίτανι, ο δρ. Πολ Λούκας, ήταν ντυμένος -λόγω της ημέρας- Τζόκερ, ο διαβόητος «κακός» στις ιστορίες του Μπάτμαν. «Η σύζυγός μου επρόκειτο να γεννήσει στις 5 Νοεμβρίου, αλλά προφανώς αυτό δεν συνέβη. Ξύπνησε ανήμερα του Χάλοουιν με τα νερά να έχουν σπάσει», εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα «Telegraph», ο κ.Σελφ.

Ο γιατρός... Τζόκερ και ο ευτυχής πατέρας:

Όπως λέει, ο γιατρός προσφέρθηκε να πάει σπίτι του και να αλλάξει, καθώς υπήρχε περιθώριο λίγων ωρών μέχρι τον τοκετό, ωστόσο οι γονείς αρνήθηκαν. «Γελάσαμε πολύ όταν τον είδαμε να μπαίνει στο δωμάτιο. Η γυναίκα μου, που είναι μία ανοιχτόμυαλη γυναίκα με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ αστείο να έχουμε έναν τέτοιο τοκετό».

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση