GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Προσφεύγω στη δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου

Την κατάθεση αγωγής κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, τις αμέσως επόμενες ημέρες, προαναγγέλλει με ...

Την κατάθεση αγωγής κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, τις αμέσως επόμενες ημέρες, προαναγγέλλει με δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
O εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής».
»Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Εως εδώ, λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα».
»Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και, άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς, θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης».
Αιτία της αντίδρασης του κ. Θεοδωράκη ήταν η ειρωνική ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.
Εγραψε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος: «Ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».
«Η προσφυγή του Σταύρου στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου, είναι κίνηση στην οποία οφείλει να προβεί κάθε πολιτικός, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, αντιστέκεται στην ύβρη, το ψεύδος, τη συκοφαντία. Κάθε πολιτικού που υπηρετεί την αξιοπιστία της πολιτικής απέναντι στη λάσπη που εκτοξεύει ο Πάνος Καμμένος, ήδη καταδικασθείς για συκοφαντία στο παρελθόν». Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης το βράδυ της Τρίτης, ως  συμπαράσταση στον επικεφαλής του Ποταμιού.

1 σχόλιο



  1. Προσφεύγω στη δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου"για τον ΚΟΥΛΗ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΑΥΡΑΚΑ;;;

    Μάθαμε Απο την ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ότι υπάρχουν καλές και ΚΑΚΕΣ offshore εταιρείες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ, παραδέχθηκε πως η σύζυγός του είναι κάτοχος offshore εταιρείας του φορολογικού παραδείσου των νησιών Κέιμαν για όσο διάστημα δεν κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες.

    Όχι, η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη δεν δήλωσε ποτέ πως έχει offshore. Απλώς την έκρυβε αφήνοντας να εννοηθεί πως η εταιρεία της είναι άλλη, με το ίδιο όνομα στην Ελβετία. Τελικώς οι πολυδιαφημισμένες μπίζνες και η επενδυτική αριστεία, δεν ήταν τίποτα άλλο από σκοτεινές διαδρομές του χρήματος... Στην πιο αθώα εκδοχή, σε καιρούς μνημονίων ,όταν φτωχοποιούσαν και έριχναν τους πολίτες στην ανέχεια με φόρους και λιτότητα, οι ίδιοι είχαν τον τρόπο τους με τις offshore πληρώνοντας φόρο μόνο 0,5%...

    Ποιά κεφάλαια έχει κινήσει μέσα από εταιρικές μορφές που οι περισσότεροι επιλέγουν για να κρύψουν και να κρυφτούν; Γιατί έκρυβε την offshore εταιρεία μέσα σε μια άλλη ίδιου ονόματος, με το κόλπο της μπάμπουσκας;...Αν ο κύριος Μητσοτάκης θέλει μπορούμε να περάσουμε από το Μοσχάτο, μπορούμε για να του δείξουμε και τους πραγματικούς πόρους αγοράς των σπιτιών της συζύγου του. Θα είναι ΕΚΕΙ ο άριστος πατριώτης;;;ζεύγος σε διάσταση ακολουθούνται κάποιες διαδικασίες εισαγγελία κ.τ.λ διαφωρετικα θα πρέπει όλοι οι εισαγγελείς να δέχονται προφορικά την ΔΙΆΣΤΑΣΗ δυο συζύγων,, διαφωρετικα παρανομούν ως προς το σύνταγμα που λέει όλοι οι Έλληνες ίσοι στον ΝΌΜΟ...

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που τους πιάνομε στα πράσα μας λένε ότι είναι το νέο και το ηθικό χα χα χα χα μας/σας δουλεύουν κανονικά... Οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από τους Μητσοτάκηδες! Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.Πρόκειται για offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας στήθηκε από τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, προκειμένου να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα από τις μίζες μέσω της αγοράς οικοπέδων - φιλέτων στα ελληνικά νησιά. Η εν λόγω παράκτια εταιρεία του Αγίου Βικεντίου που φαίνεται πώς λειτουργούσε ως πλυντήριο και αγόρασε μια έκταση φιλέτο στην Τήνο.

    Στη συνέχεια το ένα τρίτο της έκτασης μεταβιβάστηκε στο διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens ΕΛΛΑΣ τον γνωστό Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος καταζητείται τώρα από την ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ αγοραστής εμφανίζεται και το επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, ο Δενδρινός και η σύζυγός του. Το τρίτο πρόσωπο που εμφανίζεται ως αγοραστής είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δηλαδή η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη!Αγόρασε δηλαδή ένα ακίνητο που εκτιμάται ότι έχει αξία 1,5 εκατομμύρια ευρώ όσο κάνει ένα καλό αυτοκίνητο! Προφανώς κάποιος, ή κάποια αποφάσισαν να κάνουν κάποιο… δώρο στην οικογένεια Μητσοτάκη! Μόνο που αυτοί οι κάποιοι, αποδείχτηκε ότι είχαν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο και διακίνησαν μίζες δισεκατομμυρίων από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Είναι επίσης γνωστές οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη, διαχρονικά με το γερμανικό παράγοντα....Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, στις 30 Ιουνίου 2006 καταθέτει δήλωση Πόθεν Έσχες, χωρίς τα στοιχεία της συζύγου του λέγοντας πως είναι σε διάσταση.Την ίδια μέρα η Μαρέβα Μητσοτάκη δημιουργεί εταιρεία στο Παρίσι η οποία αγοράζει 11 μέρες μετά το ιστορικό σπίτι του Βολταίρου έναντι μερικών εκατομμυρίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση