GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχαν ψάξει στο σημείο που βρέθηκε η σορός του φοιτητή στη Κάλυμνο - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Νεκρός σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο του στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητ...


Νεκρός σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο του στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή.

Τη σορό του άτυχου 21χρονου, βρήκε το απόγευμα του Σαββάτου, ένας νεαρός κάτοικος που μάζευε χόρτα για τα ζώα του. Μάλιστα, στο σημείο που βρέθηκε η σορός, ήταν μια περιοχή την οποία ήδη είχαν ερευνήσει οι αρχές τις προηγούμενες ημέρες σπιθαμή προς σπιθαμή, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό το σενάριο ο άτυχος φοιτητής να μεταφέρθηκε εκεί τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για δολοφονία καθώς φαίνεται να υπάρχουν τραύματα που δεν δικαιολογούνται από ατύχημα.

Όπως αναφέρει το kalymnos-news.gr, η σορός του 21χρονου βρέθηκε ανάσκελα, με μία κλίση προς τα δεξιά, σε τυμπανιαία κατάσταση και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο καθώς πρόκειται για μία περιοχή όπου οι επίγειες δυνάμεις είχαν ερευνήσει κατ' επανάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νησί θα έλθει κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, ο Νίκος Χατζηπαύλου έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε. Είχε επισκεφθεί το νησί για διακοπές, όπου υπηρετεί η μητέρα του ως δασκάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος άκουσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το σημείο από όπου προέρχονταν οι φωνές.

Πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε όταν έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή Στημένια, στην άκρη του δρόμου.

Τα προσωπικά είδη του άτυχου 21χρονου, είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, kalymnos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση