GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ - καρέ η ...μεταμόρφωση διάσημου μοντέλου σε λυκάνθρωπο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις μήνες προετοιμαζόταν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις στο 18ο ετήσιο πάρτι για το Halloween, ότα...


Τέσσερις μήνες προετοιμαζόταν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις στο 18ο ετήσιο πάρτι για το Halloween, όταν εμφανίστηκε ως Λυκάνθρωπος, με τη στολή που φορούσε Μάικλ Τζάκσον στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Τhriller».

O λόγος για την Χάντι Κλουμ η οποία δήλωσε: "Μου αρέσει να το κάνω διασκεδαστικό, ξέρετε, συνήθως αρχίζω να το σχεδιάζω τον Ιούνιο, δεν επιλέγω εύκολες μεταμφιέσεις, πάντα έχω πολλά προσθετικά μέρη και καταπληκτικούς ανθρώπους που τα φτιάχνουν για μένα".

Η Χάιντι Κλουμ στο Halloween του 2016 είχε εμφανιστεί μαζί με πέντε κλώνους της και το 2015 είχε μεταμορφωθεί σε Τζέσικα Ράμπιτ. Φέτος χρειάστηκε έξι ώρες για το μακιγιάζ και να καλύψει τις ξανθιές της μπούκλες ώστε να μεταμορφωθεί σε λύκο. Έβαλε ψεύτικα δόντια, μάσκα, κέρατα και κάλυψε τα χέρια της και το πάνω μέρος του σώματός της με μία τριχωτή στολή και από πάνω φόρεσε τζιν παντελόνι και πορτοκαλί κολεγιακό μπουφάν, ίδιο με αυτό που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο βίντεο του «Thriller».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση